Жаңалықты сұрыптау керек: күні байынша | танымалдығы бойынша | кіргені бойынша | пікірі бойынша | Әліппе бойынша

4124
0

Өнерлі бала сүйкімді

05 ақп 2016
    Өнерлі бала сүйкімді

2522
2

Қағазды бүктеу өнері

01 ақп 2016
    Сабақтың тақырыбы: Қағазды бүктеу өнері.

1874
0

Диалогтік оқыту әдістерінің білімді игерудегі маңызы

29 қаң 2016
    Диалогтік оқыту әдістерінің білімді игерудегі маңызы

2046
0

Ал,қанекей біз

29 қаң 2016
    Ал,қанекей біз

1963
0

Құймақ пісіру технологиясы

29 қаң 2016
    Құймақ пісіру технологиясы

2020
0

Көңілді мәре

18 жел 2015
   Көңілді мәре Сайыстың мақсаты: Оқушыларды спортқа деген қызығушылығын арттыру, денсаулықтарын дұрыс қалыптастыру, ұйымшылдыққа, достыққа ұлтжандылыққа тәрбиелеу, ынтасын арттыру. Керекті құрал жабдықтар: Доп, ысқырық, теннис шаригі, картоп, қап, секіртпемен жүгіру, арқан. Сайысқа

7610
0

Сап түрлері және оның элементтері.

18 жел 2015
    Сабақтың тақырыбы: Сап түрлері және оның элементтері. Алдын – ала және орындалуға берілетін пәрмендер. Сарбаздың сапқа тұруға дейінгі және саптағы міндеттері. Бір орнында тұрып сәлем берген әскерилермен сәлемдесу. Сабақтың мақсаты: Оқушыларға саптық тұрысты және сап элементтерін,

1205
0

ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫ БІЛІМ ЖӘНЕ ҒЫЛЫМ МИНИСТРЛІГІ

13 қаз 2015
    ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫ БІЛІМ ЖӘНЕ ҒЫЛЫМ МИНИСТРЛІГІ

3991
0

ШАЙ ТАҚЫРЫБЫНА ҒЫЛЫМИ ЖҰМЫС

12 қаз 2015
   Бұл жоба қазақ халқының сусыны – шайдың пайдасын зерттеуге арналған. Шай ағашы – 100 жыл өмір сүретін көпжылдық өсімдік. Бұл сусын адам денсаулығына өте пайдалы. Жобада шайдың шығу тарихы, емдік қасиеттері және зияны туралы толық айтылған.

831
0

Ерлігің ұрпақтар есінде

26 мамыр 2015
   Ерлігің  ұрпақтар есінде

3180
0

Ұлттық ою-өрнек сыры

26 мамыр 2015
    Ұлттық ою-өрнек сыры

1916
0

Көкөністер,шетел асханасы

21 мамыр 2015
    Оқушыларға көкөністердің аспаздық өңдеу тәсілдерін, көкөніс тағамдарының мол ассортиментін және олардың бірден – бір дәрумен көзі екендігін, тамақтағы маңызын, құндылығы мен емдік қасиеттері туралы білімді меңгеруін қамтамасыз ету. Тамақтандыру орындары және үй жағдайында дайындау